Το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης την Παρασκευή στο Ηράκλειο

Το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης την Παρασκευή στο Ηράκλειο

Με κεντρικό σύνθημα το «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Κάντο τρόπο ζωής!» η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), τον ΣΚΑΪ και με και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης στον Δήμο Ηρακλείου.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης έρχεται στο Ηράκλειο, μπροστά από το Δημαρχείο (Λότζια) με σκοπό να ενημερώσει μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά για τον σωστό τρόπο και τα οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα εκπαιδευμένα στελέχη της ΕΕΑΑ θα ενημερώνουν το κοινό για όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης (μπλε κάδοι, μπλε κώδωνες, κίτρινοι κάδοι) μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Επί της 25ης Αυγούστου θα διαμορφωθεί ένα ειδικό με ενημερωτικά περίπτερα, banners, κάδους και κώδωνες στον χώρο της δράσης, με όλους τους συμμετέχοντες να κερδίζουν συμβολικά δώρα και να συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο ποδήλατα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση, θα προβληθεί και σε εθνικό επίπεδο από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τη Μελωδία FM και το ΣΠΟΡ FM καθώς και το SKAI.gr, προβάλλοντας την κινητοποίηση που γίνεται στο Δήμο Ηρακλείου με σκοπό να βάλουμε την ανακύκλωση δυναμικά στην καθημερινότητά μας!