NEWSLETTER Οκτωβρίου 19

newsletter Σεπτέμβριος 19

Ορισμένα από τα σημεία της κοινοβουλευτικής – και όχι μόνο – δραστηριότητας, που ίσως ενδιαφέρουν:

 

  • ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς Υπουργούς, για ζητήματα που μας αφορούν

 

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την απόδοση οργανικών θέσεων και δωρεάν μετακίνηση των μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Ερώτηση για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία κατέθεσαν στη Βουλή 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτώντας την αρμόδια Υπουργό Παιδείας σχετικά με το θέμα της απόδοσης οργανικών θέσεων και της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.

 

Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την κύρωση των συμβάσεων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη

Την επιζήμια και με πολλές ασάφειες πολιτική της ΝΔ στο θέμα της διαχείρισης των υδρογονανθράκων, ανέδειξε με την τοποθέτησή του στην Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις συμβάσεις έρευνας και εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο, ο Βουλευτής ν. Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.

 

Στη Βουλή οι ζημιές στην ελαιοπαραγωγή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα από τον Χάρη Μαμουλάκη

Την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποζημίωσης των αγροτών που υπέστησαν ζημιές στην παραγωγή τους από τους θυελλώδεις νότιους ανέμους των τελευταίων ημερών, αναδεικνύουν με ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

 

Ερώτηση για τα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Harris-Mamoulakis

Με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, 23 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ζητούν ενημέρωση για το εάν θα  τύχει άμεσης εφαρμογής το νομικό πλαίσιο που αφορά την ίδρυση και λειτουργία Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών (Κ.Α.Ν.), προκειμένου να μην αναγκάζονται οι συγγενείς των θανόντων να απευθύνονται σε Κ.Α.Ν που λειτουργούν στο εξωτερικό.

 

Στη Βουλή το ζήτημα κακοποίησης των ζώων και εκστρατείας ενίσχυσης της φιλοζωίας στα σχολεία

Τα ζητήματα της αυστηροποίησης του νομικού πλαισίου για την κακοποίηση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, καθώς και της αναγκαιότητας δημιουργίας εκστρατείας ενίσχυσης της φιλοζωίας στα σχολεία, φέρνουν στη Βουλή με ερώτησή τους 22 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Την προστασία των μνημείων της χώρας από την εμπορική εκμετάλλευση ζητούν 37 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Το ζήτημα της χρήσης πολιτισμικών συμβόλων σε διαφημιστική καμπάνια εταιρείας αναψυκτικών χωρίς την αναγκαία άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού, φέρνουν στη Βουλή 37 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πρόσθετα οικονομικά κίνητρα για ανακύκλωση και διαλογή στην πηγή ζητούν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της παροχής πρόσθετων κινήτρων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης – και μέσω αυτών προς τους πολίτες – επισημαίνουν με ερώτησή τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς, 47 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι παραδοχές της ΝΔ για τα θετικά αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ, στον προϋπολογισμό του 2020

«Με την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2020 στην Βουλή, ένα ακόμα κομμάτι της προεκλογικής ρητορικής της ΝΔ καταρρέει».

 

Οι καθυστερήσεις στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Στη Βουλή το ζήτημα κακοποίησης των ζώων και εκστρατείας ενίσχυσης της φιλοζωίας στα σχολεία

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει και καθυστερούν το έργο κατασκευής των κόμβων της Αγίας Πελαγίας φέρνει στη Βουλή ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

Ο συμψηφισμός των εργοσήμων των αγροτών με τις ασφαλιστικές εισφορές, στη Βουλή με ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τον αγροτικό κόσμο αναδεικνύουν με ερώτησή τους προς τον Υπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων 44 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όταν η δημόσια δωρεάν παιδεία εργαλειοποιείται και θυσιάζεται στο βωμό της μικροπολιτικής

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη για το ν/σ του Υπ. Παιδείας που κατατέθηκε σε ν/σ του Υπ. Ανάπτυξης (!), χωρίς καν να συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται διατάξεις όπως η αυτοματοποιημένη διαδικασία αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων Κολεγίων και ξένων πανεπιστημίων.

 

Να αλλάξει ο νόμος για το πλαφόν των καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης ζητάει την αλλαγή νόμου του 1982, ο οποίος καθορίζει τα πλαφόν κατανάλωσης καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα.

 

Η λειτουργία των φορέων διαχείρισης περιοχών του δικτύου NATURA 2000 στη Βουλή, με ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Harris Mamoulakis

Τις καθυστερήσεις της νέας πολιτικής ηγεσία του υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας στη διαδικασία ολοκλήρωσης των ενεργειών που ξεκίνησαν από την προηγούμενη Κυβέρνηση με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των φορέων διαχείρισης περιοχών του δικτύου NATURA 2000, φέρνουν στη Βουλή 46 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι χρεώσεις των τραπεζών και το κόστος των ηλεκτρονικών συναλλαγών στη Βουλή

Το ζήτημα υψηλών χρεώσεων των τραπεζών προς επιχειρήσεις και συναλλασσόμενους, φέρνουν στην Βουλή με ερώτησή τους 44 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κίνδυνος υποστελέχωσης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Την αποψίλωση του Ο.Α.Κ. Α.Ε. από το στελεχιακό δυναμικό που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του και τις ανησυχίες που δημιουργούνται για την ικανότητα του φορέα να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει αναδεικνύει με ερώτησή του προς τον Υπ. Υποδομών και Μεταφορών ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

Η κωλυσιεργία της Κυβέρνησης στο ζήτημα των Ενεργειακών Κοινοτήτων, στη Βουλή με ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Harris Mamoulakis

Την κωλυσιεργία της Κυβέρνησης στην επίσημη έναρξη του προγράμματος ενίσχυσης ίδρυσης και λειτουργίας Ενεργειακών Κοινοτήτων, ύψους 25 εκ. ευρώ, αναδεικνύουν με ερώτησή τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, 51 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι «αφαιμάξεις» των Οργανισμών Λιμένων από το ΤΑΙΠΕΔ, στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την τακτική «αφαίμαξης» των Οργανισμών Λιμένων της χώρας, μεταξύ αυτών και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, αναδεικνύουν με ερώτησή τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, 24 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι καθυστερήσεις του προγράμματος «Φιλόδημος» στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οι σημαντικές καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» έρχονται στη Βουλή, έπειτα από ερώτηση που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Εσωτερικών 42 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η απάντηση του Υπουργού στην ερώτηση του Χάρη Μαμουλάκη

Για τις προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την επιχορήγηση υφιστάμενων φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, καθώς και για τον σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του Υπ. Εργασίας για την προώθηση του συγκεκριμένου θεσμού στην χώρα, ενημερώνει τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

 

Τροπολογία για την παράταση υποβολής δικαιολογητικών νομιμοποίησης αυθαιρέτων από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με τροπολογία που κατέθεσαν στο σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», 8 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ζητούν να δοθεί 3μηνη παράταση στην προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για τις περιπτώσεις υπαγωγής αυθαιρέτων του ν. 4178 του 2013, οι οποίες δεν μεταφέρονται στο ν.4495/2017.

 

Άμεση ανάγκη στελέχωσης του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Xaris Mamoulakis

Την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης επισημαίνει με αναφορά που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

Ομιλία στη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Για τη διαφορετική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε σχέση με τις στρατηγικές ανάπτυξης μίλησε σήμερα στην Ολομέλεια ο βουλευτής ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

Η μη εφαρμογή της συμφωνίας της ΟΤΟΕ από την τράπεζα Πειραιώς, στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, 37 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ενημέρωση για τις ενέργειές τους προκειμένου η τράπεζα Πειραιώς, να τηρήσει τη συμφωνία που υπέγραψε με την ΟΤΟΕ για το εργασιακό μέλλον εκατοντάδων υπαλλήλων της.

 

Ερώτηση για την πορεία ένταξης στο νόμο για το δομημένο περιβάλλον και την αντιμετώπιση του ζητήματος των εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησιών

Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ενημέρωση για το θέμα της πορείας ένταξης στο νόμο για το δομημένο περιβάλλον στο Νομό Ηρακλείου και αντιμετώπιση του ζητήματος των εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησιών.

 

Παράταση για το κτηματολόγιο ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης για τις περιοχές του ν. Ηρακλείου

Ο ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη και τον Σωκράτη Φάμελλο

Το ζήτημα της αξιοποίησης του χώρου του ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων προς όφελος της κοινωνίας του Μαλεβιζίου φέρνουν στη Βουλή με ερώτησή τους, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος.

 

Ερώτηση προς τον Υπ. Εξωτερικών για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ερώτηση προς τον Υπ. Εξωτερικών για τις γερμανικές αποζημιώσεις

 

Τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Βουλή με ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Βουλή με ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

 

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ανάδειξης προβλημάτων της Κρήτης και πολιτικής επικαιρότητας

 

Συνέντευξη στο Κόκκινο Κρήτης 88,4

Στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 και τον δημοσιογράφο Βασίλη Σπυριδάκη για τον ΒΟΑΚ, τους υδρογονάνθρακες και τα ΕΛΠΕ, τη Novartis, τις αλλαγές στον Κλεισθένη και όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

 

Συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ tv

Συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ tv

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ tv με τον δημοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο για τον ΒΟΑΚ, τις συμβάσεις έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Κρήτη, το προσφυγικό, τις αλλαγές στον Κλεισθένη, αλλά και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στο Ράδιο Κρήτη 101,5

Στο Ράδιο Κρήτη 101.5

Στο Ράδιο Κρήτη 101,5 και τον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη για τις συμβάσεις των υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο, τα Ελληνικά Πετρέλαια, τον ΒΟΑΚ.

 

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη, στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

 

Συνέντευξη στο Κόκκινο 105,5

Συνέντευξη στο Κόκκινο 105,5 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη για τα «Ελληνικά Πετρέλαια» και την πρόθεση ξεπουλήματος τους από την κυβέρνηση ΝΔ, για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, για το σκάνδαλο Novartis και όλη την πολιτική επικαιρότητα. Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ.


Συνέντευξη στην τηλεόραση CRETA

Στην τηλεόραση Creta και την εκπομπή DEFACTO με το δημοσιογράφο Σωτήρη Μεταξά, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

 

Για όλη την πολιτική επικαιρότητα, στο KONTRA Channel

Για όλη την πολιτική επικαιρότητα, στο KONTRA 24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

 

Συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη 101.5 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας

Στο Ράδιο Κρήτη 101,5 και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Βαρδάκη για το Κοινοβουλευτικό έργο, το προσφυγικό, το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο, τη ψήφο των αποδήμων και τον ΒΟΑΚ.

 

Συνέντευξη στο ONE Channel για Novartis και ψήφο αποδήμων 

Στο ONE Channel και την εκπομπή ONE Live, για το σκάνδαλο Novartis και τη ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, με τους δημοσιογράφους Δήμητρα Κρουστάλλη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη.


Συνέντευξη στο AtticaTV για όλη την πολιτική επικαιρότητα

Στην εκπομπή «Εμπράκτως» του AtticaTV, με τους δημοσιογράφους Γιάννη Μακρυγιάννη και Σωσώ Χονδρογιάννη, για την ψήφο των Ελλήνων εξωτερικού, τον σάλο με την αστυνομική έφοδο σε κινηματογράφους για την ταινία Τζόκερ και όλη την πολιτική επικαιρότητα.


Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας στο Ράδιο Κρήτη 101.5

Στο Ράδιο Κρήτης 101.5 και την δημοσιογράφο Ρένα Σημειαντωνάκη, για τον ΒΟΑΚ, τον προϋπολογισμό του 2020, τα εργασιακά, τον ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις, την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, τους υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης και τον ρόλο των ΕΛΠΕ, αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν και μας αφορούν…

 

  • ΑΡΘΡΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

 

Νίκος Πουλαντζάς – 40 χρόνια μετά

 

ΒΟΑΚ : Ας πούμε αλήθειες

Επαναφέρουμε στη Βουλή το θέμα συνέχισης και τελικά ολοκλήρωσης της κατασκευής ενός σύγχρονου και ασφαλούς ΒΟΑΚ.

 

Επί τάπητος τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Κρήτης

Επί τάπητος τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Κρήτης

Στη κοινή σύσκεψη που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, το Επιμελητήριου Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ), η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ., ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Φοινικιάς – Μαλάδων και ο Σύλλογος Εμπόρων Αυτοκινήτων Ν. Ηρακλείου, συμμετείχε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

Ανάγκη για συνέχιση και επέκταση του προγράμματος οδικής ασφάλειας στα σχολεία

Ανάγκη για συνέχιση και επέκταση του προγράμματος οδικής ασφάλειας στα σχολεία

Διατηρούμε δυστυχώς μια τραγική Ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και τραυματισμούς από τροχαία. Είναι απαραίτητο να συνεχιστεί και να επεκταθεί το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας στα σχολεία μας, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και ενισχύει τις φιλότιμες προσπάθειες των εκπαιδευτικών μας. Επιβάλλεται όμως κι εμείς ως γονείς, να αποτελούμε παραδείγματα προς μίμηση για τα παιδιά μας. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις υποδομές μας, να συντηρούμε σωστά τα οχήματά μας και να μην θεωρούμε εαυτούς ως «άτρωτους». Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των τροχαίων, μόνον έτσι θα πάψουμε να θρηνούμε ζωές που χάνονται άδικα στην άσφαλτο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της σύσκεψης, για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία.

 

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΕΚΗ για τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΕΚΗ για τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη

Με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Η. και Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νίκο Κοκολάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Η. Γιώργο Τσιγκένη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, ο  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης

Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας

Το Ηράκλειο φιλοξενεί ένα Πανελλήνιο Συνέδριο που επικεντρώνεται σε άκρως σημαντικά και επίκαιρα θέματα, όπως είναι οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι πολιτισμικές πρακτικές και οι κοινοτικές παρεμβάσεις. Οφείλουμε να αναδείξουμε κάθε σύγχρονη προσέγγιση που αφορά κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες μας που για τον οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους. Και να το πράξουμε αυτό, με τον απόλυτο σεβασμό, χωρίς διακρίσεις και μεροληψία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Κέντρου Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης τόσο για την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου, όσο και για την αποτελεσματικότητα με την οποία παρεμβαίνουν και αντιμετωπίζουν τα ζητήματα του ευαίσθητου τομέα τους.

 

Γίνε μέλος του τώρα του iSYRIZA

ΣΥΡΙΖΑ

Στον αέρα είναι πλέον η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr. Μπορεί τώρα κάθε προοδευτικός πολίτης να γίνει μέλος της μεγάλης και ανοικτής οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα εποχή.

 

Για τους υδρογονάνθρακες

Άρθρο του Χάρη Μαμουλάκη

 

Ημέρα αφιερωμένη στις ακτές της Μεσογείου

Ημέρα αφιερωμένη στις ακτές της Μεσογείου

Οι ακτές της Μεσογείου μολύνονται από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Η πανίδα και η χλωρίδα εξαφανίζονται. Η υπεραλίευση έχει δραματικές επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα. Η αστικοποίηση του περιβάλλοντος, λειτουργεί καταστροφικά για τον άνθρωπο.

 

Στο πλευρό των πολυτέκνων ο Χάρης Μαμουλάκης

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης είναι διατεθειμένος να βρεθεί στο πλευρό του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων ν. Ηρακλείου τόσο με την ιδιότητα του πολιτικού, όσο και με αυτήν του πολύτεκνου και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια διεκδίκησης των αιτημάτων που απέστειλε ο Σύλλογος με επιστολή του στις 22/10, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Η Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24, στην Παντάνασσα

Η Β' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24, στην Παντάνασσα

Ολοκληρώθηκε η Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης στο λιμανάκι της Παντάνασσας. Την πρώτη θέση κατέκτησε το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας με την απονομή να κάνει ο Πρόεδρος του ΝΟΓΚ και Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης

 

28η Οκτωβρίου: Επίκαιρα όσο ποτέ τα μηνύματα του ‘40

Στην εποχή της «άνθισης» νεοναζιστικών μορφωμάτων σε όλη την Ευρώπη, στην εποχή που οι αμετανόητοι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Μουσολίνη πολλαπλασιάζονται και που για κάποιους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία, τα μηνύματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

 

Στο πλευρό νέων πτυχιούχων – εργαζομένων μέσω ΟΑΕΔ ο Χάρης Μαμουλάκης

Στο πλευρό νέων πτυχιούχων – εργαζομένων μέσω ΟΑΕΔ ο Χάρης Μαμουλάκης

Με αντιπροσωπεία συμβασιούχων του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης για ανέργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς» στο Νομό Ηρακλείου συναντήθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

 

31 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων

 

Συνάντηση Χάρη Μαμουλάκη με τον Σύλλογο Τριτέκνων Ηρακλείου

Συνάντηση Χάρη Μαμουλάκη με τον Σύλλογο Τριτέκνων Ηρακλείου

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου Μανόλη Αχλαδιανάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κώστα Βαρβεράκη συναντήθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.