Χάρης Μαμουλάκης

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 19 Μαΐου 1976.

Προσωπικά

Είναι γιος του Πολιτικού Μηχανικού Αντώνη Μαμουλάκη και της Δέσποινας Μαμουλάκη, παντρεμένος με την Κάλλια Γαρεφαλάκη και πατέρας 4 παιδιών, της Δέσποινας, της Ασπασίας, του Αντώνη και του Μανόλη.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, κάτοχος Master στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων από το London South Bank University (MSc), Κάτοχος Ανώτατου Εθνικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το Portsmouth University (BEng) και απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου.

Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα.

Επαγγελματικά

Από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο ως Πολιτικός Μηχανικός, συμμετέχοντας σε διάφορα εταιρικά σχήματα κατασκευής κυρίως ιδιωτικών έργων.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε συγκοινωνιακά έργα, έργα οδοποιίας, καθώς και στην κατασκευή κατοικιών, ξενοδοχείων, δημοσίων κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.

Υπήρξε ιδρυτής της Prismanet Group A.E., απ’ όπου και παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του μετά την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου.

Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Μηχανικών Διαχείρισης Έργων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (2003-2013), της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (2003-2009) και της Κεντρικής Αντιπροσωπείας στην Αθήνα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (2010-2013).

Ενδιαφέροντα

Αντιπρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου και Πρωταθλητής Ελλάδος Σκακιού με τον Ο. Α. Α. Ηράκλειο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής 1992 και 1993.

Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης.

Εθελοντής Αιμοδότης, Δότης Αιμοπεταλίων & Δωρητής Οργάνων.

Στα κοινά

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, τρίτος στην σχετική κατάταξη, με 1556 ψήφους.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ηρακλείου από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2016.

Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Δήμου Ηρακλείου από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα.

Πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι σήμερα.

Μέλος του Ελεγκτικού Κλιμακίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης.