Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΧΑΡΗΣ
  • ΝΕΑ
  • Γνωμη
  • Videos
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
iSYRIZA

Pleese add the sidebar teamplate

  • Αρχική
  • /
  • Γνώμη
  • /
  • ΑΡΘΡΟ: Οι δεσμεύσεις της ΝΔ του 2019 για τους ελεύθερους επαγγελματίες, επανέρχονται με «εκπτώσεις»

Facebook-f Linkedin-in Twitter Youtube

ΑΡΘΡΟ: Οι δεσμεύσεις της ΝΔ του 2019 για τους ελεύθερους επαγγελματίες, επανέρχονται με «εκπτώσεις»

6 Ιουνίου 2023

Νέα προεκλογική περίοδος και η Ν.Δ. συνεχίζει ένα πρωτοφανές κρεσέντο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης κάνοντας αναφορές σε κρυφή φορολογική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μήπως η Ν.Δ., όντας εξοικειωμένη με τις «ψυχολογικές πρακτικές» κάνει «προβολή» των δικών της προθέσεων αναφορικά με τη φορολογική πολιτική που θα εφαρμόσει; Το εργαλείο χειραγώγησης που χρησιμοποιεί για να επηρεάσει τις αποφάσεις του εκλογικού σώματος είναι ο φόβος και, δεν είναι η πρώτη φορά. Η μόνη αλήθεια είναι τα ψεύδη πάνω στα οποία χτίζει η Ν.Δ. διαχρονικά το επικοινωνιακό της αφήγημα.

Ας μιλήσουμε λοιπόν με στοιχεία για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες. Το 2019 η Ν.Δ. στο προεκλογικό της πρόγραμμα δεσμευόταν για πολλά. Οι δημοσιονομικές συνθήκες της το επέτρεπαν. Η διαχείριση της απελθούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι μπορείς να κυβερνήσεις τη χώρα χωρίς να «βουτήξεις το δάχτυλο στο μέλι». Χωρίς διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Το αποδεικτικό στοιχείο είναι η παρακαταθήκη των 37 δις ευρώ. Έτσι, η Ν.Δ. δεσμευόταν για: σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος,  σταδιακή μείωση των εισφορών σε κύρια σύνταξη από 20% σε 15%, μείωση του ΦΠΑ με καθιέρωση δύο βασικών συντελεστών 11% και 22% και διατήρηση του υπερμειωμένου συντελεστή στο 6%.

Είναι τόσο συνεπής η ΝΔ όσο θέλει να παρουσιάζεται; Το άρθρο 31 του ν.3986/2011 παραμένει σε ισχύ. Έτσι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις εξακολουθούν να καταβάλουν τέλος επιτηδεύματος το οποίο ανέρχεται σε 650 ευρώ ετησίως. Το ποσοστό των εισφορών σε κύρια ασφάλιση των μισθωτών παρέμεινε 20% και ουδείς λόγος για μείωση των συντελεστών Φ.Π.Α. Παράλληλα, ας μη ξεχνάμε ότι εν μέσω πληθωριστικής και ενεργειακής κρίσης η ΝΔ αποφάσισε να προσαυξήσει από 1.1.2023 τα ποσά εισφοράς της κύριας σύνταξης αλλά και του κλάδου υγείας κατά το ποσοστό μεταβολής του μέσου ετήσιου γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή του έτους 2022, δηλαδή κατά 9,65%. Ως προς τις ρύθμιση οφειλών που σχεδίασε το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ δεν έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα αφού αφήνουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, που εκτιμάται στο 80%, μικρομεσαίων οφειλετών εκτός.

Αν το επιτελείο του κύριου Μητσοτάκη δεν προέβη στην υλοποίηση, στο ακέραιο, των δεσμεύσεων του για τη τετραετία 2019-2023 αλλά προτίμησε την εφαρμογή προσωρινών μέτρων και ημίμετρων αποτέλεσε συνειδητή πολιτική επιλογή. Παράλληλα, για τα πεπραγμένα της Ν.Δ. αλλά και τα μελλούμενα θα πρέπει να απαντηθεί στη συνείδηση του κόσμου ένα πολύ βασικό ερώτημα. Ποιους θα στήριζε η Ν.Δ. στην περίπτωση που δεν είχε τεθεί σε ισχύ η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, αλλά και εν απουσία της μεγάλης χρηματοδοτικής ροής από πλευράς ΕΕ για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας και της θέσπισης του μηχανισμού ανάκαμψης και ανθεκτικότητας;

Και ερχόμαστε στο σήμερα!. Η ΝΔ μετά από 4 έτη επανέρχεται στις δεσμεύσεις του 2019 αλλά, έχοντας κάνει «εκπτώσεις». Για παράδειγμα, αναφέρει την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος έως το 2027 ενώ όφειλε να το έχει καταργήσει έως το τέλος του 2023. Αναφέρεται σε μείωση ασφαλιστικών εισφορών παραλείποντας να ορίσει ότι οι εν λόγω μειώσεις δεν αφορούν τις ανταποδοτικές εισφορές κύριας και επικουρικής σύνταξης αλλά τις υπέρ τρίτων. Δεσμεύεται, με αόριστο τρόπο, και για μία σειρά άλλων κρίσιμων ζητημάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες όπως η μείωση του ιδιωτικού χρέους. Θα υλοποιήσει αυτές της τις δεσμεύσεις; Με ποιο τρόπο; Διότι κάποιες εξ αυτών έχουν διπλή ανάγνωση. Μήπως τις επαναφέρει ως δεσμεύσεις στο επόμενο προεκλογικό της πρόγραμμα; Η Ν.Δ. προφανώς θα υλοποιήσει όσες δεσμεύσεις περιλαμβάνονται και ως συστάσεις στην από  24.5.2023 έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα. Έτσι, ως προς τη μείωση του ιδιωτικού χρέους θα εφαρμόσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία του νέου πτωχευτικού κώδικα οδηγώντας άμεσα στον εκπλειστηριασμό χιλιάδων υποθηκευμένων ακινήτων – πρώτης κατοικίας ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι στις «ψυχολογικές πρακτικές» της ΝΔ, αλλά και στην απουσία προγραμματικών κοστολογημένων απαντήσεων για τα επίμαχα ζητήματα προτάσσει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα με όρους δεσμευτικούς που θα αποτελέσουν τις λύσεις στα προβλήματα που κλήθηκαν, καλούνται και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν άμεσα ή έμμεσα οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Έτσι, δεσμευόμαστε για τη: ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, με διαγραφή μέρους της βασικής οφειλής, για χρέη που δημιουργήθηκαν μετά το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης, και με 120 δόσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου, με δικαίωμα ένταξης και όσων απώλεσαν τη ρύθμιση του 2019, θέσπιση ολοκληρωμένου πλαισίου ρύθμισης οφειλών προς θεσμικούς πιστωτές με προστασία της κύριας κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης, μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα, αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 10.000 € η οποία συνεπάγεται άμεσο ετήσιο όφελος 900€, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος με συνεπαγόμενο ετήσιο όφελος 650 €, ανακατεύθυνση των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διενέργεια μεταρρυθμιστικών τομών και δημόσιας παρέμβασης στο τραπεζικό σύστημα με προσανατολισμό, μεταξύ άλλων τη βιώσιμη ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μείωση του κόστους ρεύματος μέσω της ανάκτησης του δημόσιου ελέγχου της ΔΕΗ, αναθεώρηση της λειτουργίας της αγοράς ενέργειας και προώθηση παρεμβάσεων για εξοικονόμηση ενέργειας και σε επαγγελματικές στέγες. Επιπλέον, δεσμευόμαστε σε μία δέσμη μέτρων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως: η ενεργοποίηση του θεσμού των μικροπιστώσεων για την πρόσθετη δυνατότητα χρηματοδότησής τους, η χορήγηση χρηματοδοτικών και φορολογικών κινήτρων για τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους, η δημιουργία ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού, η εφαρμογή προγράμματος στήριξης για το ενεργειακό κόστος αλλά και εξειδικευμένων σχεδίων πράσινης και ψηφιακής μετάβασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διεκδικεί μία καλή ζωή για τους πολλούς. Η Ν.Δ. παρουσιάζει μία Ελλάδα με ανάπτυξη και επενδύσεις, μία Ελλάδα που πάει μπροστά. Πόσοι όμως θα ανέβουν στο τρένο και με ασφάλεια θα φτάσουν στον προορισμό της καλής ζωής με τη Ν.Δ.; Αυτό είναι το επίδικο. Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τη Ν.Δ.

Πρώτη δημοσίευση, topontiki.gr

Share:
prev post next post

Αναζήτηση

Τελευταία Νέα

  • Να λυθεί μια χρόνια εκκρεμότητα και

    21 Ιανουαρίου, 2026
  • Στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων ο Χάρης

    20 Ιανουαρίου, 2026
  • Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» ο

    18 Ιανουαρίου, 2026

Ιστορικό

  • Ιανουάριος 2026
  • Δεκέμβριος 2025
  • Νοέμβριος 2025
  • Οκτώβριος 2025
  • Σεπτέμβριος 2025
  • Αύγουστος 2025
  • Ιούλιος 2025
  • Ιούνιος 2025
  • Μάιος 2025
  • Απρίλιος 2025
  • Μάρτιος 2025
  • Φεβρουάριος 2025
  • Ιανουάριος 2025
  • Δεκέμβριος 2024
  • Νοέμβριος 2024
  • Οκτώβριος 2024
  • Σεπτέμβριος 2024
  • Αύγουστος 2024
  • Ιούλιος 2024
  • Ιούνιος 2024
  • Μάιος 2024
  • Απρίλιος 2024
  • Μάρτιος 2024
  • Φεβρουάριος 2024
  • Ιανουάριος 2024
  • Δεκέμβριος 2023
  • Νοέμβριος 2023
  • Οκτώβριος 2023
  • Σεπτέμβριος 2023
  • Αύγουστος 2023
  • Ιούλιος 2023
  • Ιούνιος 2023
  • Μάιος 2023
  • Απρίλιος 2023
  • Μάρτιος 2023
  • Φεβρουάριος 2023
  • Ιανουάριος 2023
  • Δεκέμβριος 2022
  • Νοέμβριος 2022
  • Οκτώβριος 2022
  • Σεπτέμβριος 2022
  • Αύγουστος 2022
  • Ιούλιος 2022
  • Ιούνιος 2022
  • Μάιος 2022
  • Απρίλιος 2022
  • Μάρτιος 2022
  • Φεβρουάριος 2022
  • Ιανουάριος 2022
  • Δεκέμβριος 2021
  • Νοέμβριος 2021
  • Οκτώβριος 2021
  • Σεπτέμβριος 2021
  • Αύγουστος 2021
  • Ιούλιος 2021
  • Ιούνιος 2021
  • Μάιος 2021
  • Απρίλιος 2021
  • Μάρτιος 2021
  • Φεβρουάριος 2021
  • Ιανουάριος 2021
  • Δεκέμβριος 2020
  • Νοέμβριος 2020
  • Οκτώβριος 2020
  • Σεπτέμβριος 2020
  • Αύγουστος 2020
  • Ιούλιος 2020
  • Ιούνιος 2020
  • Μάιος 2020
  • Απρίλιος 2020
  • Μάρτιος 2020
  • Φεβρουάριος 2020
  • Ιανουάριος 2020
  • Δεκέμβριος 2019
  • Νοέμβριος 2019
  • Οκτώβριος 2019
  • Σεπτέμβριος 2019
  • Αύγουστος 2019
  • Ιούλιος 2019
  • Ιούνιος 2019
  • Μάιος 2019
  • Απρίλιος 2019
  • Μάρτιος 2019
  • Φεβρουάριος 2019
  • Ιανουάριος 2019
  • Δεκέμβριος 2018
  • Νοέμβριος 2018
  • Οκτώβριος 2018
  • Σεπτέμβριος 2018
  • Αύγουστος 2018
  • Ιούλιος 2018
  • Ιούνιος 2018
  • Μάιος 2018
  • Απρίλιος 2018
  • Μάρτιος 2018
  • Φεβρουάριος 2018
  • Ιανουάριος 2018
  • Δεκέμβριος 2017
  • Νοέμβριος 2017
  • Οκτώβριος 2017
  • Σεπτέμβριος 2017
  • Αύγουστος 2017
  • Ιούλιος 2017
  • Ιούνιος 2017
  • Μάιος 2017

Στον αέρα είναι πλέον η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής
νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr.

ΚΑΝ΄ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ / ΚΑΝ΄ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορεί τώρα κάθε προοδευτικός πολίτης να γίνει μέλος της μεγάλης και ανοικτής
οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα εποχή.
iSYRIZA
Tweets by Mamoulakis
FOLLOW US
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

mamoulakis

Instagram post 17935693505514039 Instagram post 17935693505514039
Έχω την χαρά τα τελευταία χρόνια να έχω βήμα στον θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 
Έτσι και φέτος, κλήθηκα σε ένα πάνελ με εκπροσώπους του επιχειρηματικού τομέα, να μιλήσω για το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα.

#δεθ2022 #επιχειρείν #επενδύσεις #greece #thesaloniki #θεσσαλονίκη #destination #destinationgreece #investment #investmentstrategies #investmentproperty #mamoulakis
Αναχώρηση από Ηράκλειο για Αναχώρηση από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη. 
Σε λίγες ώρες θα είμαι ομιλητής στη ΔΕΘ για το "επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα".

#heraklion #crete #thessaloniki #airport 
#kazantzakisairport #makedoniaairport #departure #traveling #working #δεθ2022 #επενδύσεις
Περάσαμε και τον "κακό μας δ Περάσαμε και τον "κακό μας δαίμονα" την Τσεχία με μια τεράστια νίκη.
Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. 
🇬🇷 Πάμε δυνατά Ελλάδα!

#my_national_team #eurobasket2022 
#basket #greece #mamoulakis
Στη γιορτή Μήλου στην πλατε Στη γιορτή Μήλου στην πλατεία Αγίας Τριάδας του Κρουσώνα που είναι θεσμός τα τελευταία χρόνια για το χωριό.
Και εκτός από τα μήλα και τις καταπληκτικές σπιτικές μηλόπιτες, γευτήκαμε και το υπέροχο, διάσημο κρητικό αντικριστό, πού βασίζεται στον αρχαίο τρόπο ψησίματος και κάνει την διαφορά.

#κρουσώνας #traditional #celebration #crete #heraklion #αντικριστό #culture #farmerslife #farmers #agriculture
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Μενέλαος Ι. Ξυλούρης 1914-1991 
Μια σημαντική ημέρα για τον Κρουσώνα. 
Τιμήσαμε έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, διαρκές και αέναο, στο πέρασμα των δεκαετιών. Έναν άνθρωπο σταθερό και αταλάντευτο στις αρχές του, μια προσωπικότητα που τις δύσκολες και σκοτεινές εκείνες εποχές, είχε το θάρρος, την παρρησία και την πολιτική τόλμη να προτάξει τα πιστεύω του και τις πολιτικές του θέσεις. Αλλά και έναν άνθρωπο ανιδιοτελή, που δεν είχε «μολυνθεί» από το «μικρόβιο» της ματαιοδοξίας και θεωρούσε σημαντικότερο το να πράττει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί γνώριζε ότι αυτό που έπραττε ήταν καλώς καμωμένο.

#κρουσώνας #ηράκλειο #heraklion #crete #βιβλιοπαρουσίαση #culture #history #cretanhistory #mamoulakis
Συναντήθηκα με αμπελοκαλλι Συναντήθηκα με αμπελοκαλλιεργητές σε αγροτικές εκτάσεις στον Προφήτη Ηλία και στο Κυπαρίσσι. Είδα από κοντά τις ζημιές που προκάλεσαν στην φετινή παραγωγή οι τελευταίες βροχοπτώσεις, συζήτησα με νέους αγρότες και ενημερώθηκα για όλες τις εξελίξεις στα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, για την πορεία και την αναπτυξιακή προοπτική του πρωτογενή τομέα.

#crete #heraklion #viticulture #farmers #farmer #farmerlife #winegrower #vineyard #σταφύλια #grapes #nature #cretanlandscape #cretanculture
Λίγη ακόμη ανεμελιά πριν αν Λίγη ακόμη ανεμελιά πριν ανοίξουν τα σχολεία!

#sunday #sundayfunday #familytime #september #cart #hersonissos #heraklion #crete #fun #mamoulakis
🔴 Καλό μήνα! Συνεχίζουμε ε 🔴 Καλό μήνα!

Συνεχίζουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι, έτοιμοι να δώσουμε νέες μάχες εντός και εκτός Βουλής.
Για τους πολλούς. Για τους αδύναμους.
Γιατί αυτή είναι η δική μας προτεραιότητα!

#september #heraklion #crete #priorities #solidarity #endofsummer #working #nonstop #mamoulakis
Έτοιμος για άλλη μια μάχη στην βουλή ως εισηγητής για την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας.

#vouli #ναυπηγεία #ελευσίνα #shipyard #working #greekparliament #parliament #mamoulakis
Αρχαία Λύττος. Μία εκτεταμ Αρχαία Λύττος. 

Μία εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή της αρχαίας Λύττου ανέδειξε πλήθος σπουδαίων ευρημάτων, μία αρχαία πόλη που ήταν ιδιαίτερα ακμάζουσα τόσο στα κλασικά όσο και στα ρωμαϊκά και βυζαντινά έτη.

Είναι επιτακτική ανάγκη η ανάδειξη της και η αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανασκαφικού της έργου.

Καλούμε το Υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει δράση.

#lyttos #history #ancientgreece #ancientcrete #cretanculture #ανασκαφές #excavation #heraklion #υπουργείοπολιτισμού
Μεγάλη διπλή γιορτή του τόπ Μεγάλη διπλή γιορτή του τόπου μας, του Αγίου Τίτου.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

#heraklion #crete #orthodox #celebration #αγιοςτιτος #history #χάνδακας #μεγάλοκάστρο #mamoulakis
Οι εξελίξεις "τρέχουν", από βδομάδα μας περιμένει πολλή δουλειά. 
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

#auguste #weekend #thoughts #weekendvibes #instamood #instagood #instalike #crete #heraklion #nonstop
Τιμή στην μνήμη των Ηρώων του Σοκαρά

Ο Σοκαράς τιμά τους Ήρωές του, η Κρήτη τιμά τους Εθνομάρτυρές της, με σεβασμό και ταπεινοφροσύνη.
Η ιστορική μνήμη παραμένει ζωντανή και μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά, για να μαθαίνουν όλοι για τη γενναιότητα και το θάρρος των προγόνων μας. Για να μην ξεχαστούν ποτέ τα ειδεχθή εγκλήματα των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Αθάνατοι!

#αθανατοι #ήρωες #1944 #crete #κατοχη #δενξεχνω #ολοκαύτωμα #πεσόντες
Ένα από τα μεγάλα προσκυνήμ Ένα από τα μεγάλα προσκυνήματα του Δεκαπενταύγουστου στην Κρήτη, είναι η μονή της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου, που είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου.
Το βυζαντινό μοναστήρι με τις  σπάνιες τοιχογραφίες του 14ου αιώνα, που κοσμούν το εσωτερικό του ναού,  ανακαινίστηκε τα τελευταία χρόνια και σήμερα «φοράει» τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες πιστούς που σπεύδουν κάθε χρόνο να ανάψουν ένα κερί στη χάρη της Παναγίας, και να παρακολουθήσουν τις θρησκευτικές τελετουργίες που γίνονται σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

#παναγία #15αυγουστος #δεκαπενταυγουστος #hersonissos #κατανυξη #γιορτή #crete
Παραμονή δεκαπενταύγουστου.
Εκεί στον νότο…

#auguste #summer #instamood #coffee #southcrete #crete #weekend #family #familytime #15αυγουστος
"Θέλω να δω τ’ άστρο του κόσ "Θέλω να δω τ’ άστρο του κόσμου
μέσα απ’ τα μάτια ενός πιτσιρικά"…..

Με τον Αντώνη και την υπόλοιπη οικογένεια, κάπου στο νότο!

#summervibes #summer #vacation #south #crete #southcrete #family #friends #fullmoon #fullmoon2022 #auguste #mamoulakis
Όλοι για το Αρκαλοχώρι!

"Όταν μυρίζω ανθρωπιά θαρρώ ότι ζω ατελείωτα χρόνια"

Από την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη που "έθρεψε" την ψυχή μας χθες βράδυ με τα τραγούδια και τις μουσικές του!

@giannisharoulis

#χαρουλης #συναυλία #crete #culture #concert #cretanmusic #mamoulakis
Από την επίσκεψή μου στην 21 Από την επίσκεψή  μου στην 21η έκθεση κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας- χειροτεχνίας στην πλατεία Ελευθερίας.

Πολλά Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης που με πολύ κόπο και αγάπη πασχίζουν για την εξέλιξη των παραδοσιακών  επαγγελμάτων.

 Με μεράκι  τα διατηρούν αναλλοίωτα, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές και μεθόδους κυκλικής οικονομίας για να δώσουν ξανά ζωή σε παραδοσιακά αντικείμενα προβάλλοντας τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο.

#crete #cretanproducts #cretanculture #cultures #heraklion #womenpower #recycle  #circulareconomy #art #cretanart #local #mamoulakis
Ακρόπολη: Εκπαιδευτική βόλτα με τον Αντώνη, πάνω από την Αθήνα....

#akropolis #parthenon #propilaia_acropolis #irodouattikou #erechtion #akropolismuseum #athens #culture #ancientgreece #ancienthistory #mamoulakis
Καλό μήνα! Με υγεία και δύνα Καλό μήνα!
Με υγεία και δύναμη για τη νέα αρχή!

#auguste #vouli #syntagma #athens #mamoulakis
Κυριακή στην Αθήνα!
Οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις θα μπουν για λίγο σε παύση, το έργο δεν σταματά ποτέ! 
Να έχετε μια όμορφη μέρα!

#sunday #athens #athensgreece #vouli #mamoulakis #athensdowntown
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

FOLLOW US

Μάθετε τα νέα
πρώτοι

xmamoulakis@gmail.com

Ηράκλειο Κρήτης
Μάχης Κρήτης 3, ΤΚ 71303
2810226563

Αθήνα
Βουλής 4, ΤΚ 10562
2103251068
Fax: 2103706007

Ας γινουμε η αλλαγη που θελουμε να δουμε!