Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΧΑΡΗΣ
  • ΝΕΑ
  • Γνωμη
  • Videos
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
iSYRIZA

Pleese add the sidebar teamplate

  • Αρχική
  • /
  • exada
  • /
  • Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO

Facebook-f Linkedin-in Twitter Youtube

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO

23 Ιουνίου 2023

Σκακιστής από τα νεανικά του χρόνια, ο υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης μάς μιλά για τα ιδανικά του αθλήματος –δικαιοσύνη, αμοιβαίος σεβασμός,
ανεκτικότητα και κατανόηση–, που έχουν ενσταλαχθεί και στην πολιτική του σκέψη. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών, δραστηριοποιείται στα κοινά πάνω από μία δεκαετία, αρχικά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια σε βουλευτικό.

Ο Χάρης Μαμουλάκης εξηγεί στο περιοδικό HELLO και τη Σόνια Μαγγίνα, τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Με τι σκεπτικό, κίνητρα αλλά και προσδοκίες θέτετε τον εαυτό σας στην κρίση των ψηφοφόρων στις επερχόμενες εκλογές;
Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πηγαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με στόχο το rebound. Αφουγκραστήκαμε το μήνυμα της κοινωνίας, παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας, ενημερώνουμε για τις θέσεις μας, καταθέτουμε την εναλλακτική πρόταση που έχει ανάγκη η κοινωνία. Δίνουμε τη μάχη με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους. Γι’ αυτούς που πίστεψαν και δεν θα πάψουν αν πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται, αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Όπως τονίζουμε και στο μήνυμά μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ονειρεύονται.

Μετά τα αποτελέσματα της κάλπης του Μαΐου, κρίνετε πως μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ ή έστω να ανακτήσει χαμένο έδαφος;
Το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, οι κάλπες είναι άδειες. Νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν τον κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από την αλαζονεία της ΝΔ. Είχαμε το προηγούμενο διάστημα σειρά δηλώσεων από στελέχη της ΝΔ που θεώρησαν το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου ως μια λευκή επιταγή. Ως το απόλυτο άλλοθι για μια ανεξέλεγκτη πορεία την επόμενη 4ετία. Ως το έναυσμα που θα οδηγήσει σε ασυδοσία. Αυτά τα μηνύματα, τα αντιλήφθηκε και η κοινωνία μας. Οπότε, δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, το βέβαιο είναι ότι δεν πάμε στις εκλογές για να χάσουμε. Προχωράμε για να δώσουμε μια ακόμη μάχη. Με όλες μας τις δυνάμεις. Και όπως όλοι ξέρουμε και νομίζω ότι συμφωνούμε, η μόνη χαμένη μάχη, είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ.

Ποιες είναι οι βασικοί τομείς της ελληνικής κοινωνίας που θα θέλατε να έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε;
Είναι πολλοί οι τομείς, δυστυχώς, που οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη οδήγησαν σε αδιέξοδο την πλειονότητα της κοινωνίας. Ακρίβεια και αισχροκέρδεια στην καθημερινότητα όλων. Πορεία διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας. Απαξίωσης της δημόσιας παιδείας. Καίρια πλήγματα στα εργασιακά δικαιώματα. Απουσία σημαντικών παρεμβάσεων στην κοινωνική πολιτική ειδικά προς ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα ΑμεΑ. Εξοστρακισμός της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Ανυπαρξία σχεδίου προστασίας του περιβάλλοντος με παράλληλη συνειδητή πολιτική καταστρατήγησης όλων όσων είχαν με αγώνες κατακτηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Καμία ουσιαστική στήριξη στα νέα ζευγάρια, ειδικά προς την κατεύθυνση επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος. Ασυλία σε τράπεζες και funds που έβαλαν στο στόχαστρο ακόμα και την πρώτη και μοναδική κατοικία των οφειλετών. Είναι πολλά, πάρα πολλά. Κοινό χαρακτηριστικό όλων, ότι για την ΝΔ, οι πολλοί είναι αόρατοι. Η πολιτικής της επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των λίγων και ισχυρών «φίλων» και στο βόλεμα των «γαλάζιων παιδιών».

Το σκάκι με το οποίο έχετε ασχοληθεί επί χρόνια, έχοντας υπάρξει Αντιπρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου Κρήτης και Πρωταθλητής Ελλάδος σας έχει βοηθήσει στον πολιτικό στίβο;
Το σκάκι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και σίγουρα με έχει βοηθήσει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα μου, από τα νεανικά μου χρόνια. Το σκάκι βοηθάει κάθε άνθρωπο, σε κάθε ηλικία, σε κάθε τομέα της ζωής του. Τα οφέλη από την ενασχόληση με το σκάκι είναι γνωστά και επιστημονικά αποδεδειγμένα. Προάγει τη δικαιοσύνη, την ένταξη και τον αμοιβαίο σεβασμό, την ανεκτικότητα και την κατανόηση, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης με πολλούς τρόπους. Γι’ αυτό και προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω αυτά τα δεδομένα παντού και με κάθε τρόπο, να προβληθεί το άθλημα, όπως έγινε για παράδειγμα τελευταία και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπου εκπροσώπησα τη χώρα και τη Βουλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλευτικό Πρωτάθλημα Σκακιού, στο οποίο συμμετείχαν εξαιρετικοί παίκτες και γκραντ μαιτρ. Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θα ήθελα να στείλω κι ένα μήνυμα σε κάθε αναγνώστη μας, ασχέτως ηλικίας: Ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείς με το σκάκι. Βρες έναν σύλλογο στην περιοχή σου και κάνε μια δοκιμή. Αυτή η δοκιμή, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου!

Τι σας έκανε εξαρχής να ασχοληθείτε με τα κοινά και τι θέλετε να προσφέρετε στον τόπο σας;
Είμαι πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση και διαχείριση έργων, καθώς και στην αντισεισμική προστασία των κτηρίων. Έχοντας ολοκληρώσει σημαντικά βήματα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την πολιτική το 2014 μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από εκεί ξεκίνησα, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και στη συνέχεια ως Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος. Τότε «μολύνθηκα» από το «μικρόβιο» της πολιτικής που όπως έλεγε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος μολύνει τον «ασθενή» κάποια στιγμή στη ζωή του, ενώ φεύγει έξι μήνες μετά τον θάνατό του. Ακολούθησαν οι Βουλευτικές εκλογές του 2019 και οι εκλογές του Μαΐου του 2023, όπου και στις δυο οι συμπολίτες μου στο νομό Ηρακλείου με τίμησαν με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα, ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Να μπορέσω να είμαι χρήσιμος στον τόπο μου και στην πατρίδα. Να καταφέρω βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ τον συνάνθρωπο, την κοινωνία.

Υπάρχει μια φράση που να συνοψίζει την φιλοσοφία ζωής ή πολιτικής στάσης;
Μηδέν άγαν (μεταφρ.: Τίποτα σε υπερβολή).

Share:
prev post next post

Αναζήτηση

Τελευταία Νέα

  • Θολός ο ορίζοντας για το αεροδρόμιο

    23 Ιουνίου, 2025
  • Ανατροπή στην ενίσχυση του φορέα απόκτησης

    23 Ιουνίου, 2025
  • Στο πλευρό της Παγκρήτιας Ένωσης Πτυχιούχων

    20 Ιουνίου, 2025

Ιστορικό

  • Ιούνιος 2025
  • Μάιος 2025
  • Απρίλιος 2025
  • Μάρτιος 2025
  • Φεβρουάριος 2025
  • Ιανουάριος 2025
  • Δεκέμβριος 2024
  • Νοέμβριος 2024
  • Οκτώβριος 2024
  • Σεπτέμβριος 2024
  • Αύγουστος 2024
  • Ιούλιος 2024
  • Ιούνιος 2024
  • Μάιος 2024
  • Απρίλιος 2024
  • Μάρτιος 2024
  • Φεβρουάριος 2024
  • Ιανουάριος 2024
  • Δεκέμβριος 2023
  • Νοέμβριος 2023
  • Οκτώβριος 2023
  • Σεπτέμβριος 2023
  • Αύγουστος 2023
  • Ιούλιος 2023
  • Ιούνιος 2023
  • Μάιος 2023
  • Απρίλιος 2023
  • Μάρτιος 2023
  • Φεβρουάριος 2023
  • Ιανουάριος 2023
  • Δεκέμβριος 2022
  • Νοέμβριος 2022
  • Οκτώβριος 2022
  • Σεπτέμβριος 2022
  • Αύγουστος 2022
  • Ιούλιος 2022
  • Ιούνιος 2022
  • Μάιος 2022
  • Απρίλιος 2022
  • Μάρτιος 2022
  • Φεβρουάριος 2022
  • Ιανουάριος 2022
  • Δεκέμβριος 2021
  • Νοέμβριος 2021
  • Οκτώβριος 2021
  • Σεπτέμβριος 2021
  • Αύγουστος 2021
  • Ιούλιος 2021
  • Ιούνιος 2021
  • Μάιος 2021
  • Απρίλιος 2021
  • Μάρτιος 2021
  • Φεβρουάριος 2021
  • Ιανουάριος 2021
  • Δεκέμβριος 2020
  • Νοέμβριος 2020
  • Οκτώβριος 2020
  • Σεπτέμβριος 2020
  • Αύγουστος 2020
  • Ιούλιος 2020
  • Ιούνιος 2020
  • Μάιος 2020
  • Απρίλιος 2020
  • Μάρτιος 2020
  • Φεβρουάριος 2020
  • Ιανουάριος 2020
  • Δεκέμβριος 2019
  • Νοέμβριος 2019
  • Οκτώβριος 2019
  • Σεπτέμβριος 2019
  • Αύγουστος 2019
  • Ιούλιος 2019
  • Ιούνιος 2019
  • Μάιος 2019
  • Απρίλιος 2019
  • Μάρτιος 2019
  • Φεβρουάριος 2019
  • Ιανουάριος 2019
  • Δεκέμβριος 2018
  • Νοέμβριος 2018
  • Οκτώβριος 2018
  • Σεπτέμβριος 2018
  • Αύγουστος 2018
  • Ιούλιος 2018
  • Ιούνιος 2018
  • Μάιος 2018
  • Απρίλιος 2018
  • Μάρτιος 2018
  • Φεβρουάριος 2018
  • Ιανουάριος 2018
  • Δεκέμβριος 2017
  • Νοέμβριος 2017
  • Οκτώβριος 2017
  • Σεπτέμβριος 2017
  • Αύγουστος 2017
  • Ιούλιος 2017
  • Ιούνιος 2017
  • Μάιος 2017

Στον αέρα είναι πλέον η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής
νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr.

ΚΑΝ΄ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ / ΚΑΝ΄ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορεί τώρα κάθε προοδευτικός πολίτης να γίνει μέλος της μεγάλης και ανοικτής
οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα εποχή.
iSYRIZA
Tweets by Mamoulakis
FOLLOW US
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

mamoulakis

Instagram post 17935693505514039 Instagram post 17935693505514039
Έχω την χαρά τα τελευταία χρόνια να έχω βήμα στον θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 
Έτσι και φέτος, κλήθηκα σε ένα πάνελ με εκπροσώπους του επιχειρηματικού τομέα, να μιλήσω για το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα.

#δεθ2022 #επιχειρείν #επενδύσεις #greece #thesaloniki #θεσσαλονίκη #destination #destinationgreece #investment #investmentstrategies #investmentproperty #mamoulakis
Αναχώρηση από Ηράκλειο για Αναχώρηση από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη. 
Σε λίγες ώρες θα είμαι ομιλητής στη ΔΕΘ για το "επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα".

#heraklion #crete #thessaloniki #airport 
#kazantzakisairport #makedoniaairport #departure #traveling #working #δεθ2022 #επενδύσεις
Περάσαμε και τον "κακό μας δ Περάσαμε και τον "κακό μας δαίμονα" την Τσεχία με μια τεράστια νίκη.
Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. 
🇬🇷 Πάμε δυνατά Ελλάδα!

#my_national_team #eurobasket2022 
#basket #greece #mamoulakis
Στη γιορτή Μήλου στην πλατε Στη γιορτή Μήλου στην πλατεία Αγίας Τριάδας του Κρουσώνα που είναι θεσμός τα τελευταία χρόνια για το χωριό.
Και εκτός από τα μήλα και τις καταπληκτικές σπιτικές μηλόπιτες, γευτήκαμε και το υπέροχο, διάσημο κρητικό αντικριστό, πού βασίζεται στον αρχαίο τρόπο ψησίματος και κάνει την διαφορά.

#κρουσώνας #traditional #celebration #crete #heraklion #αντικριστό #culture #farmerslife #farmers #agriculture
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Μενέλαος Ι. Ξυλούρης 1914-1991 
Μια σημαντική ημέρα για τον Κρουσώνα. 
Τιμήσαμε έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, διαρκές και αέναο, στο πέρασμα των δεκαετιών. Έναν άνθρωπο σταθερό και αταλάντευτο στις αρχές του, μια προσωπικότητα που τις δύσκολες και σκοτεινές εκείνες εποχές, είχε το θάρρος, την παρρησία και την πολιτική τόλμη να προτάξει τα πιστεύω του και τις πολιτικές του θέσεις. Αλλά και έναν άνθρωπο ανιδιοτελή, που δεν είχε «μολυνθεί» από το «μικρόβιο» της ματαιοδοξίας και θεωρούσε σημαντικότερο το να πράττει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί γνώριζε ότι αυτό που έπραττε ήταν καλώς καμωμένο.

#κρουσώνας #ηράκλειο #heraklion #crete #βιβλιοπαρουσίαση #culture #history #cretanhistory #mamoulakis
Συναντήθηκα με αμπελοκαλλι Συναντήθηκα με αμπελοκαλλιεργητές σε αγροτικές εκτάσεις στον Προφήτη Ηλία και στο Κυπαρίσσι. Είδα από κοντά τις ζημιές που προκάλεσαν στην φετινή παραγωγή οι τελευταίες βροχοπτώσεις, συζήτησα με νέους αγρότες και ενημερώθηκα για όλες τις εξελίξεις στα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, για την πορεία και την αναπτυξιακή προοπτική του πρωτογενή τομέα.

#crete #heraklion #viticulture #farmers #farmer #farmerlife #winegrower #vineyard #σταφύλια #grapes #nature #cretanlandscape #cretanculture
Λίγη ακόμη ανεμελιά πριν αν Λίγη ακόμη ανεμελιά πριν ανοίξουν τα σχολεία!

#sunday #sundayfunday #familytime #september #cart #hersonissos #heraklion #crete #fun #mamoulakis
🔴 Καλό μήνα! Συνεχίζουμε ε 🔴 Καλό μήνα!

Συνεχίζουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι, έτοιμοι να δώσουμε νέες μάχες εντός και εκτός Βουλής.
Για τους πολλούς. Για τους αδύναμους.
Γιατί αυτή είναι η δική μας προτεραιότητα!

#september #heraklion #crete #priorities #solidarity #endofsummer #working #nonstop #mamoulakis
Έτοιμος για άλλη μια μάχη στην βουλή ως εισηγητής για την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας.

#vouli #ναυπηγεία #ελευσίνα #shipyard #working #greekparliament #parliament #mamoulakis
Αρχαία Λύττος. Μία εκτεταμ Αρχαία Λύττος. 

Μία εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή της αρχαίας Λύττου ανέδειξε πλήθος σπουδαίων ευρημάτων, μία αρχαία πόλη που ήταν ιδιαίτερα ακμάζουσα τόσο στα κλασικά όσο και στα ρωμαϊκά και βυζαντινά έτη.

Είναι επιτακτική ανάγκη η ανάδειξη της και η αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανασκαφικού της έργου.

Καλούμε το Υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει δράση.

#lyttos #history #ancientgreece #ancientcrete #cretanculture #ανασκαφές #excavation #heraklion #υπουργείοπολιτισμού
Μεγάλη διπλή γιορτή του τόπ Μεγάλη διπλή γιορτή του τόπου μας, του Αγίου Τίτου.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

#heraklion #crete #orthodox #celebration #αγιοςτιτος #history #χάνδακας #μεγάλοκάστρο #mamoulakis
Οι εξελίξεις "τρέχουν", από βδομάδα μας περιμένει πολλή δουλειά. 
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

#auguste #weekend #thoughts #weekendvibes #instamood #instagood #instalike #crete #heraklion #nonstop
Τιμή στην μνήμη των Ηρώων του Σοκαρά

Ο Σοκαράς τιμά τους Ήρωές του, η Κρήτη τιμά τους Εθνομάρτυρές της, με σεβασμό και ταπεινοφροσύνη.
Η ιστορική μνήμη παραμένει ζωντανή και μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά, για να μαθαίνουν όλοι για τη γενναιότητα και το θάρρος των προγόνων μας. Για να μην ξεχαστούν ποτέ τα ειδεχθή εγκλήματα των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Αθάνατοι!

#αθανατοι #ήρωες #1944 #crete #κατοχη #δενξεχνω #ολοκαύτωμα #πεσόντες
Ένα από τα μεγάλα προσκυνήμ Ένα από τα μεγάλα προσκυνήματα του Δεκαπενταύγουστου στην Κρήτη, είναι η μονή της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου, που είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου.
Το βυζαντινό μοναστήρι με τις  σπάνιες τοιχογραφίες του 14ου αιώνα, που κοσμούν το εσωτερικό του ναού,  ανακαινίστηκε τα τελευταία χρόνια και σήμερα «φοράει» τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες πιστούς που σπεύδουν κάθε χρόνο να ανάψουν ένα κερί στη χάρη της Παναγίας, και να παρακολουθήσουν τις θρησκευτικές τελετουργίες που γίνονται σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

#παναγία #15αυγουστος #δεκαπενταυγουστος #hersonissos #κατανυξη #γιορτή #crete
Παραμονή δεκαπενταύγουστου.
Εκεί στον νότο…

#auguste #summer #instamood #coffee #southcrete #crete #weekend #family #familytime #15αυγουστος
"Θέλω να δω τ’ άστρο του κόσ "Θέλω να δω τ’ άστρο του κόσμου
μέσα απ’ τα μάτια ενός πιτσιρικά"…..

Με τον Αντώνη και την υπόλοιπη οικογένεια, κάπου στο νότο!

#summervibes #summer #vacation #south #crete #southcrete #family #friends #fullmoon #fullmoon2022 #auguste #mamoulakis
Όλοι για το Αρκαλοχώρι!

"Όταν μυρίζω ανθρωπιά θαρρώ ότι ζω ατελείωτα χρόνια"

Από την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη που "έθρεψε" την ψυχή μας χθες βράδυ με τα τραγούδια και τις μουσικές του!

@giannisharoulis

#χαρουλης #συναυλία #crete #culture #concert #cretanmusic #mamoulakis
Από την επίσκεψή μου στην 21 Από την επίσκεψή  μου στην 21η έκθεση κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας- χειροτεχνίας στην πλατεία Ελευθερίας.

Πολλά Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης που με πολύ κόπο και αγάπη πασχίζουν για την εξέλιξη των παραδοσιακών  επαγγελμάτων.

 Με μεράκι  τα διατηρούν αναλλοίωτα, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές και μεθόδους κυκλικής οικονομίας για να δώσουν ξανά ζωή σε παραδοσιακά αντικείμενα προβάλλοντας τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο.

#crete #cretanproducts #cretanculture #cultures #heraklion #womenpower #recycle  #circulareconomy #art #cretanart #local #mamoulakis
Ακρόπολη: Εκπαιδευτική βόλτα με τον Αντώνη, πάνω από την Αθήνα....

#akropolis #parthenon #propilaia_acropolis #irodouattikou #erechtion #akropolismuseum #athens #culture #ancientgreece #ancienthistory #mamoulakis
Καλό μήνα! Με υγεία και δύνα Καλό μήνα!
Με υγεία και δύναμη για τη νέα αρχή!

#auguste #vouli #syntagma #athens #mamoulakis
Κυριακή στην Αθήνα!
Οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις θα μπουν για λίγο σε παύση, το έργο δεν σταματά ποτέ! 
Να έχετε μια όμορφη μέρα!

#sunday #athens #athensgreece #vouli #mamoulakis #athensdowntown
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

FOLLOW US

Μάθετε τα νέα
πρώτοι

xmamoulakis@gmail.com

Ηράκλειο Κρήτης
Μάχης Κρήτης 3, ΤΚ 71303
2810226563

Αθήνα
Βουλής 4, ΤΚ 10562
2103251068
Fax: 2103706007

Ας γινουμε η αλλαγη που θελουμε να δουμε!