Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΧΑΡΗΣ
  • ΝΕΑ
  • Γνώμη
  • Videos
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
iSYRIZA

Pleese add the sidebar teamplate

  • Αρχική
  • /
  • Νέα
  • /
  • Ένα νέο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης μαζί με νέους μπλε κάδους έρχονται στο Ηράκλειο

Facebook-f Linkedin-in Twitter Youtube
Ένα νέο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης μαζί με νέους μπλε κάδους έρχονται στο Ηράκλειο

Ένα νέο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης μαζί με νέους μπλε κάδους έρχονται στο Ηράκλειο

10 Οκτωβρίου 2018

Ακόμα περισσότερο αναμένεται να πυκνώσει το δίκτυο ανακύκλωσης συσκευασιών του Δήμου Ηρακλείου, έπειτα από την εξασφάλιση νέων μπλε κάδων,  οι οποίοι μαζί και με ένα νέο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης, θα έρθουν το προσεχές διάστημα στο Ηράκλειο.

Αυτό συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης με τον Γενικό Δ/ντη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Γιάννη Ραζή και τον υπεύθυνο του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας της Ε.Ε.Α.Α. Δημήτρη Παπασωτηρίου.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Η ανάπτυξη της ανακύκλωσης βρίσκεται όπως γνωρίζετε πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Έχουμε αναπτύξει πολλά νέα ρεύματα, όπως είναι οι μπλε κώδωνες για τις γυάλινες συσκευασίες, οι κίτρινοι κάδοι για το χαρτί, οι κάδοι ανακύκλωσης τόνερ και μελανοδοχείων, οι οικιακοί κομποστοποιητές, κλπ, έχουμε εντάξει στο πρόγραμμά μας «μεγάλους παραγωγούς» όπως είναι ο Αερολιμένας Ηρακλείου και το ΠαΓΝΗ, ενώ έχουμε πυκνώσει αρκετά και το δίκτυο των μπλε κάδων ανακύκλωσης συσκευασιών. Όλα αυτά ενισχύουν τις συνθήκες για διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή, φέρνουν την κυκλική οικονομία – όπου το τέλος ενός προϊόντος γίνεται η αρχή για κάτι νέο – πιο κοντά στους πολίτες και παράλληλα, με την αξιοποίηση πολλών Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, βελτιώνουν  το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας.

Τα παραπάνω εντάσσονται στο Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ηρακλείου που έχουμε εκπονήσει, ένα σχέδιο ρεαλιστικά φιλόδοξο, το οποίο εξειδικεύει σε επίπεδο Δήμου τον αντίστοιχο Περιφερειακό Σχεδιασμό και υλοποιείται βήμα προς βήμα, οδηγώντας μας σε μια νέα εποχή στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων: στην εποχή της Κυκλικής Οικονομίας».

 

Ογκώδη αντικείμενα

Με την ευκαιρία και λόγω του ότι τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται έξαρση στο φαινόμενο τοποθέτησης ογκωδών αντικειμένων δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, υπενθυμίζεται στους δημότες ότι τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας βρίσκονται στη διάθεσή τους έτσι ώστε να παραλαμβάνουν αυτά τα αντικείμενα. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία στα τηλέφωνα 2813409600 & 2813409621 και να κανονίζεται η αποκομιδή τους. Τονίζεται επίσης το γεγονός ότι η απόθεση ογκωδών αντικειμένων και μπάζων σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους (αυτοσχέδιες χωματερές) επιφέρει πρόστιμο από την νομοθεσία.

Share:
prev post next post

Αναζήτηση

Τελευταία Νέα

  • Δασικοί χάρτες: Τεράστια η πολιτική ευθύνη

    11 Απριλίου, 2021
  • ΑΡΘΡΟ: Οκτώ ερωτήματα σχετικά με την

    10 Απριλίου, 2021
  • Συνέντευξη στο Kontra Channel (video)

    9 Απριλίου, 2021

Ιστορικό

  • Απρίλιος 2021
  • Μάρτιος 2021
  • Φεβρουάριος 2021
  • Ιανουάριος 2021
  • Δεκέμβριος 2020
  • Νοέμβριος 2020
  • Οκτώβριος 2020
  • Σεπτέμβριος 2020
  • Αύγουστος 2020
  • Ιούλιος 2020
  • Ιούνιος 2020
  • Μάιος 2020
  • Απρίλιος 2020
  • Μάρτιος 2020
  • Φεβρουάριος 2020
  • Ιανουάριος 2020
  • Δεκέμβριος 2019
  • Νοέμβριος 2019
  • Οκτώβριος 2019
  • Σεπτέμβριος 2019
  • Αύγουστος 2019
  • Ιούλιος 2019
  • Ιούνιος 2019
  • Μάιος 2019
  • Απρίλιος 2019
  • Μάρτιος 2019
  • Φεβρουάριος 2019
  • Ιανουάριος 2019
  • Δεκέμβριος 2018
  • Νοέμβριος 2018
  • Οκτώβριος 2018
  • Σεπτέμβριος 2018
  • Αύγουστος 2018
  • Ιούλιος 2018
  • Ιούνιος 2018
  • Μάιος 2018
  • Απρίλιος 2018
  • Μάρτιος 2018
  • Φεβρουάριος 2018
  • Ιανουάριος 2018
  • Δεκέμβριος 2017
  • Νοέμβριος 2017
  • Οκτώβριος 2017
  • Σεπτέμβριος 2017
  • Αύγουστος 2017
  • Ιούλιος 2017
  • Ιούνιος 2017
  • Μάιος 2017

Στον αέρα είναι πλέον η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής
νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr.

ΚΑΝ΄ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ / ΚΑΝ΄ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορεί τώρα κάθε προοδευτικός πολίτης να γίνει μέλος της μεγάλης και ανοικτής
οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα εποχή.
iSYRIZA
Tweets by Mamoulakis
FOLLOW US
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

mamoulakis

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκησ Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για τους δασικούς χάρτες.

Υπάρχει πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης για την χωρίς έλεγχο ανάρτηση των δασικών χαρτών και τη κοινωνική αναστάτωση που προκλήθηκε.
Πρέπει να «παγώσει» η διαδικασία και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις με ευθύνη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τη συνδρομή Δήμων, Περιφέρειας, Συνεταιρισμών και ΟΠΕΚΕΠΕ. #συριζα #mamoulakis #heraklio #cretegreece #συριζα_προοδευτική_συμμαχία
“Αν δεν ξεχειλίζει η καρδιά του ανθρώπου από αγάπη ή θυμό, τίποτα δεν μπορεί να γίνει στον κόσμο”.

Νίκος Καζαντζάκης

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι λαϊκές αγορές.

Οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, δεν καταστρέφουν μόνο τους παραγωγούς των αγροτικών προϊόντων και τους πωλητές. Επηρεάζουν άμεσα και τους καταναλωτές, όλους τους πολίτες, αφού καταστρατηγούν τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece
Η Ζιζού. Το δικό μας αδεσποτ Η Ζιζού. Το δικό μας αδεσποτάκι, με τον Αντώνη!

4 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Σκάκι στα χρόνια του Covid. Blitz Σκάκι στα χρόνια του Covid. Blitz με τον Κώστα Κλώκα. #mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Η μπάλα στον Αντώνη... και κα Η μπάλα στον Αντώνη... και καρφώνει!

Οι όμορφες Κυριακές, φτιάχνουν τις καλύτερες Δευτέρες!

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
25η Μαρτίου: Ημέρα τιμής και 25η Μαρτίου: Ημέρα τιμής και υπερηφάνειας, μνήμης και περισυλλογής.

200 χρόνια μετά, το ζητούμενο δεν είναι να νοσταλγούμε το παρελθόν. Αλλά να προετοιμαζόμαστε για το μέλλον. Για την επόμενη μέρα, όπου τα ιδεώδη της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Δικαιοσύνης, θα θριαμβεύσουν ξανά.
Η ιστορία μας, είναι η δύναμή μας. Η αποφασιστικότητά μας, είναι το εφαλτήριο για την επόμενη μέρα.
Χρόνια πολλά!

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Λίγα μόνο λεπτά από τον χρόνο μας, είναι αρκετά!  @aimodosia.pagni καθημερινά, στην πλ. Ελευθερίας.
#αιμοδοσία #aimodosia
Ο ήλιος ψηλότερα θ’ ανέβει Ο ήλιος ψηλότερα θ’ ανέβει σήμερα που ‘ναι Κυριακή…
Κ. Καρυωτάκης
Ο Γρύπας. Το μυθικό τέρας με Ο Γρύπας. Το μυθικό τέρας με σώμα λιονταριού, κεφάλι και φτερά αετού και ουρά φιδιού, το σύμβολο της πόλης του Ηρακλείου.

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Με τον Αντώνη και τον Μανώλη μαζί, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πετάξει. Και του χρόνου!
«Εξερευνώντας» τον κήπο με «Εξερευνώντας» τον κήπο με τον Μανώλη. Τον Βενιαμίν της οικογένειας.
2022: 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

Η Κυβέρνηση της ΝΔ υποβαθμίζει, υποτιμά και προσπαθεί να αποσιωπήσει τη σημασία της συμπλήρωσης 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ζητάμε να ανακηρυχθεί άμεσα το 2022, ως Έτος Προσφυγικής Μνήμης με Ερώτηση που καταθέσαμε με τον @triantafyllidis_alexandros και 32 ακόμα Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece #μικραασία  #μικρασιατική_καταστροφή
Καὶ φοβᾶμαι ἀκόμη τῶν χερ Καὶ φοβᾶμαι ἀκόμη τῶν χεριῶν μου τὸ ἄγγιγμα στὶς πέτρες τοῦτες μὴν ἐπιτείνει τὴ φθορά, μὴν ἐπισπεύδει τῶν ἐρειπίων τὴν ἐρείπωση.
Άθως Δημουλάς
Οι μόνοι αγώνες που χάθηκαν Οι μόνοι αγώνες που χάθηκαν, είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ.
Στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του ν/σ περί δημοσίων συμβάσεων, ενός νομοσχεδίου - οδοστρωτήρα για τη διαφάνεια, το περιβάλλον και τις περιοχές Natura, την Αυτοδιοίκηση και τις μικρές επιχειρήσεις.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να έρθει | Pablo Neruda

Καλό μήνα!
Τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου, για μπάλα με τον Αντώνη. Αξία ανεκτίμητη!
Περπάτημα στα χνάρια της ισ Περπάτημα στα χνάρια της ιστορίας.
Κυβερνητικά παιχνίδια με Κυβερνητικά παιχνίδια με την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου

Με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πληροφορίες περί ιδιωτικοποίησης ΚΑΙ του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου δικαίως προκαλούν ανησυχία και αντιδράσεις.

Στο καρνάγιο Ηρακλείου, με τον Λευτέρη Κορνάρο, πρόεδρο του Σωματείου Φίλων Νήσου Ντίας και ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και ακολουθούν τη ναυτική μας παράδοση (22/2/21).

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece #συριζα_προοδευτική_συμμαχία
Στο Μουσικό και το Καλλιτεχ Στο Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου στις Γούρνες.

Δυο αναγνωρισμένα σχολεία με λαμπρή πορεία και εξαιρετικούς καθηγητές, που παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και έχουν επιδείξει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. 
Τα προβλήματα, δυστυχώς, δεν λείπουν, με το κτιριακό ζήτημα να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Το Υπουργείο οφείλει να ακούσει τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, να ασχοληθεί σοβαρά και να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις. Τις λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μαθητών και καθηγητών και θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 
Στην κατεύθυνση αυτή, είμαι διατεθειμένος να ενισχύσω τις όποιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και να αναπτύξω νέες, έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece #συριζα_προοδευτική_συμμαχία
Αόρατοι οι ξεναγοί για την Κυβέρνηση της ΝΔ

Οι 3.000 και πλέον ξεναγοί ανά την Ελλάδα, δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα μέτρο στήριξης, παρά μόνο μετά από την άσκηση έντονων πιέσεων. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο!

Από τη σημερινή, συμβολική κινητοποίηση του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, με αφορμή τον χαρακτηρισμό της 21ης Φεβρουαρίου ως "Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγών".

#συριζα_προοδευτική_συμμαχία #συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!
Νίκος Καζαντζάκης

Ο σπουδαίος Κρητικός, ο μεγαλύτερος Έλληνας συγγραφέας των νεότερων χρόνων, ο φιλόσοφος, ο ποιητής. Γεννήθηκε σαν σήμερα, πριν από 138 χρόνια και δεν πέθανε ποτέ!

#καζαντζάκης #κρητη
Load More...
FOLLOW US

Μάθετε τα νέα
πρώτοι

xmamoulakis@gmail.com

Ηράκλειο Κρήτης
Πλατεία Κορνάρου 37 (1ος όροφος), ΤΚ 71201
2810226563

Αθήνα
Βουλής 4, ΤΚ 10562
2103251068
Fax: 2103706007

Ας γινουμε η αλλαγη που θελουμε να δουμε!