Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης Χάρης Μαμουλάκης
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Ο ΧΑΡΗΣ
  • ΝΕΑ
  • Γνώμη
  • Videos
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
iSYRIZA

Pleese add the sidebar teamplate

  • Αρχική
  • /
  • Νέα
  • /
  • Ερώτηση 54 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πώς προτίθεται η κυβέρνηση να ενισχύσει οικονομικά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της χώρας προκειμένου αυτοί να μπορούν να ανταποκριθούν κατ’ ελάχιστο στα πάγια και ανελαστικά τους έξοδα και να μην οδηγηθούν σε κλείσιμο;

Facebook-f Linkedin-in Twitter Youtube

Ερώτηση 54 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πώς προτίθεται η κυβέρνηση να ενισχύσει οικονομικά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της χώρας προκειμένου αυτοί να μπορούν να ανταποκριθούν κατ’ ελάχιστο στα πάγια και ανελαστικά τους έξοδα και να μην οδηγηθούν σε κλείσιμο;

20 Δεκεμβρίου 2020

Να ξεκαθαρίσει την θέση της η κυβέρνηση σχετικά με τη δραματική κατάσταση που βρίσκονται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της χώρας, εξ αιτίας της αναστολής λειτουργίας τους, κάλεσαν τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Πολιτισμού με κοινή ερώτηση τους στην Βουλή, ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και η Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού Σία Αναγνωστοπούλου μαζί με άλλους 52 Βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζουν στην ερώτηση τους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Μάρτιο του 2020 εκατοντάδες Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε όλη την επικράτεια βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, ενώ οι μοναδικοί πόροι τους που προέρχονται από τις εισφορές των μελών τους προφανώς δεν μπορούν να εισπραχθούν λόγω του περιορισμού, οδηγώντας τους σε τραγική οικονομική κατάσταση και σε αδυναμία ακόμη και στην καταβολή των παγίων εξόδων και ενοικίων στους χώρους όπου στεγάζονται. Ενδεικτική της κατάστασης είναι και η επιστολή απόγνωσης 5 πολιτιστικών και Χορευτικών συλλόγων της Μεσσηνίας, με ιδιαίτερη δραστηριότητα, οι οποίοι αναφέρουν ότι αν και ο ΚΑΔ που τους αφορά (94991601-Υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων), ήταν σε αυτούς που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για το βοήθημα που δόθηκε σε όσους ανέστειλαν τη λειτουργία τους τον Μάρτιο του 2020 και ενώ όλοι σχεδόν κατέθεσαν τις σχετικές αιτήσεις, εξαιρεθήκαν απ’ όλες τις ρυθμίσεις.

Η κυβέρνηση καθ’ όλο το διάστημα αυτό, πιστή στην λογική της αντιμετώπισης των πολιτιστικών θεσμών και των ανθρώπων της τέχνης που δοκιμάζονται θεωρώντας τους ως «παράπλευρες απώλειες», παρά τις εκκλήσεις εκατοντάδων πολιτιστικών συλλόγων από όλη την χώρα για έκτακτη χρηματοδότηση ως προς την κάλυψη παγίων εξόδων τους, παρά τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις βουλευτών προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτισμού για το ίδιο ζήτημα, απαντά στο πλαίσιο του γνωστού «επιτελικού» της αλαλούμ περί …αναρμοδιότητας, μεταφέροντας την ευθύνη από το ένα Υπουργείο στο άλλο.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας ερωτούν τους Υπουργούς:

Ø Έχει την πολιτική βούληση η κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία για την οικονομική ενίσχυση των Πολιτιστικών Συλλόγων της χώρας προκειμένου αυτοί, λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων τους, να μπορούν να ανταποκριθούν τουλάχιστον στα πάγια και ανελαστικά τους έξοδα;

 

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της ερώτησης

 

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2020
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
• Ανάπτυξης και Επενδύσεων
• Πολιτισμού και Αθλητισμού

Θέμα: «Πώς προτίθεται η κυβέρνηση να ενισχύσει οικονομικά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της χώρας προκειμένου αυτοί να μπορούν να ανταποκριθούν κατ` ελάχιστο στα πάγια και ανελαστικά τους έξοδα και να μην οδηγηθούν σε κλείσιμο;»
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι απετέλεσαν διαχρονικά στην χώρα μας κοιτίδες πολιτιστικής δημιουργίας και προσφοράς, ειδικά στην επαρχία, καθώς επέτρεψαν την διάσωση και την διάδοση λαογραφικών εθίμων και παραδόσεων, ενώ παράλληλα συνέβαλαν στην δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου χιλιάδων συμπολιτών μας και ειδικά της νεολαίας.
Από τον Μάρτιο του 2020, εξ αιτίας των μέτρων για τον περιορισμό των εστιών μετάδοσης του covid-19, εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι σε όλη την επικράτεια βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας με αποτέλεσμα να ματαιωθούν στο σύνολό τους σχεδόν οι εκδηλώσεις τους, ενώ επιπλέον οι μοναδικοί πόροι τους που προέρχονται από τις εισφορές των μελών τους προφανώς δεν μπορούν να εισπραχθούν λόγω του περιορισμού, οδηγώντας τους σε τραγική οικονομική κατάσταση και σε αδυναμία ακόμη και στην καταβολή των παγίων εξόδων και ενοικίων στους χώρους όπου στεγάζονται.
Ενδεικτική της κατάστασης που έχουν περιέλθει, είναι και η επιστολή 5 πολιτιστικών και Χορευτικών συλλόγων της Μεσσηνίας, με ιδιαίτερη δραστηριότητα, οι οποίοι αναφέρουν ότι αν και ο ΚΑΔ που τους αφορά (94991601-Υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων), ήταν σε αυτούς που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για το βοήθημα που δόθηκε σε όσους ανέστειλαν τη λειτουργία τους τον Μάρτιο του 2020 και ενώ όλοι σχεδόν κατέθεσαν τις σχετικές αιτήσεις, εξαιρεθήκαν απ’ όλες τις ρυθμίσεις.
Η κυβέρνηση καθ’ όλο το διάστημα αυτό, πιστή στην λογική της αντιμετώπισης των πολιτιστικών θεσμών και των ανθρώπων της τέχνης που δοκιμάζονται θεωρώντας τους ως «παράπλευρες απώλειες» και παρά τις εκκλήσεις εκατοντάδων πολιτιστικών συλλόγων από όλη την χώρα για έκτακτη χρηματοδότηση ως προς την κάλυψη παγίων εξόδων τους, παρά τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις βουλευτών προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτισμού για το ίδιο ζήτημα, απαντά στο πλαίσιο του γνωστού «επιτελικού» της αλαλούμ περί …αναρμοδιότητας, μεταφέροντας την ευθύνη από το ένα Υπουργείο στο άλλο.
Κατόπιν αυτών,
Επειδή οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της χώρας συνιστούν φάρους πολιτισμού και δημιουργίας, συνεισφέροντας στην διάσωση και αξιοποίηση της πολιτιστικής και λαογραφικής παράδοσης του κάθε τόπου.
Επειδή εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας έχουν περιέλθει σε ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων τους και απώλειας των μοναδικών πόρων τους όπως οι συνδρομές των μελών τους και οι ανύπαρκτες νέες εγγραφές σε αυτούς.
Επειδή παρά τις συνεχόμενες κοινοβουλευτικές μας ερωτήσεις στα συναρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτισμού για το συγκεκριμένο θέμα, το μόνο που αποκομίζουμε είναι η μετάθεση ευθυνών και η «αναρμοδιότητα».
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
Έχει την πολιτική βούληση η κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία για την οικονομική ενίσχυση των Πολιτιστικών Συλλόγων της χώρας προκειμένου αυτοί, λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων τους, να μπορούν να ανταποκριθούν τουλάχιστον στα πάγια και ανελαστικά τους έξοδα;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Χαρίτσης Αλέξανδρος (Αλέξης)
Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)
Αβραμάκης Ελευθέριος
Αγαθοπούλου Ειρήνη
Αλεξιάδης Τρύφων
Αραχωβίτης Σταύρος
Αυλωνίτης Αλέξανδρος
Βαρδάκης Σωκράτης
Βασιλικός Βασίλειος
Βέττα Καλλιόπη
Γεροβασίλη Όλγα
Γιαννούλης Χρήστος
Γκαρά Αναστασία
Γκιόλας Ιωάννης
Δρίτσας Θεόδωρος
Ελευθεριάδου Σουλτάνα
Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος
Ζουράρις Κωνσταντίνος
Ηγουμενίδης Νικόλαος
Θραψανιώτης Εμμανουήλ
Καλαματιανός Διονύσιος
Καρασαρλίδου Φρόσω
Καφαντάρη Χαρά
Λάππας Σπυρίδων
Μάλαμα Κυριακή
Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης)
Μάρκου Κωνσταντίνος
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Μπάρκας Κωνσταντίνος
Μωραΐτης Αθανάσιος
Νοτοπούλου Αικατερίνη
Ξανθόπουλος Θεόφιλος
Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Παπανάτσιου Αικατερίνη
Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος
Πέρκα Θεοπίστη
Πούλου Παναγιού (Γιώτα)
Ραγκούσης Ιωάννης
Σαντορινιός Νεκτάριος
Σαρακιώτης Ιωάννης
Σκουρλέτης Παναγιώτης (Πάνος)
Σκουρολιάκος Παναγιώτης (Πάνος)
Σκούφα Μπέττυ
Συρμαλένιος Νικόλαος
Τελιγιορίδου Ολυμπία
Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος
Φάμελλος Σωκράτης
Φίλης Νικόλαος
Φωτίου Θεανώ
Χαρίτου Δημήτριος
Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης
Χρηστίδου Ραλλία
Ψυχογιός Γεώργιος

Share:
prev post next post

Αναζήτηση

Τελευταία Νέα

  • ΑΡΘΡΟ: Οκτώ ερωτήματα σχετικά με την

    10 Απριλίου, 2021
  • Συνέντευξη στο Kontra Channel (video)

    9 Απριλίου, 2021
  • Οδοστρωτήρας στα εργασιακά δικαιώματα – Τηλεδιάσκεψη

    9 Απριλίου, 2021

Ιστορικό

  • Απρίλιος 2021
  • Μάρτιος 2021
  • Φεβρουάριος 2021
  • Ιανουάριος 2021
  • Δεκέμβριος 2020
  • Νοέμβριος 2020
  • Οκτώβριος 2020
  • Σεπτέμβριος 2020
  • Αύγουστος 2020
  • Ιούλιος 2020
  • Ιούνιος 2020
  • Μάιος 2020
  • Απρίλιος 2020
  • Μάρτιος 2020
  • Φεβρουάριος 2020
  • Ιανουάριος 2020
  • Δεκέμβριος 2019
  • Νοέμβριος 2019
  • Οκτώβριος 2019
  • Σεπτέμβριος 2019
  • Αύγουστος 2019
  • Ιούλιος 2019
  • Ιούνιος 2019
  • Μάιος 2019
  • Απρίλιος 2019
  • Μάρτιος 2019
  • Φεβρουάριος 2019
  • Ιανουάριος 2019
  • Δεκέμβριος 2018
  • Νοέμβριος 2018
  • Οκτώβριος 2018
  • Σεπτέμβριος 2018
  • Αύγουστος 2018
  • Ιούλιος 2018
  • Ιούνιος 2018
  • Μάιος 2018
  • Απρίλιος 2018
  • Μάρτιος 2018
  • Φεβρουάριος 2018
  • Ιανουάριος 2018
  • Δεκέμβριος 2017
  • Νοέμβριος 2017
  • Οκτώβριος 2017
  • Σεπτέμβριος 2017
  • Αύγουστος 2017
  • Ιούλιος 2017
  • Ιούνιος 2017
  • Μάιος 2017

Στον αέρα είναι πλέον η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής
νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr.

ΚΑΝ΄ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ / ΚΑΝ΄ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορεί τώρα κάθε προοδευτικός πολίτης να γίνει μέλος της μεγάλης και ανοικτής
οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα εποχή.
iSYRIZA
Tweets by Mamoulakis
FOLLOW US
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

mamoulakis

“Αν δεν ξεχειλίζει η καρδιά του ανθρώπου από αγάπη ή θυμό, τίποτα δεν μπορεί να γίνει στον κόσμο”.

Νίκος Καζαντζάκης

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι λαϊκές αγορές.

Οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, δεν καταστρέφουν μόνο τους παραγωγούς των αγροτικών προϊόντων και τους πωλητές. Επηρεάζουν άμεσα και τους καταναλωτές, όλους τους πολίτες, αφού καταστρατηγούν τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece
Η Ζιζού. Το δικό μας αδεσποτ Η Ζιζού. Το δικό μας αδεσποτάκι, με τον Αντώνη!

4 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Σκάκι στα χρόνια του Covid. Blitz Σκάκι στα χρόνια του Covid. Blitz με τον Κώστα Κλώκα. #mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Η μπάλα στον Αντώνη... και κα Η μπάλα στον Αντώνη... και καρφώνει!

Οι όμορφες Κυριακές, φτιάχνουν τις καλύτερες Δευτέρες!

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
25η Μαρτίου: Ημέρα τιμής και 25η Μαρτίου: Ημέρα τιμής και υπερηφάνειας, μνήμης και περισυλλογής.

200 χρόνια μετά, το ζητούμενο δεν είναι να νοσταλγούμε το παρελθόν. Αλλά να προετοιμαζόμαστε για το μέλλον. Για την επόμενη μέρα, όπου τα ιδεώδη της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Δικαιοσύνης, θα θριαμβεύσουν ξανά.
Η ιστορία μας, είναι η δύναμή μας. Η αποφασιστικότητά μας, είναι το εφαλτήριο για την επόμενη μέρα.
Χρόνια πολλά!

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Λίγα μόνο λεπτά από τον χρόνο μας, είναι αρκετά!  @aimodosia.pagni καθημερινά, στην πλ. Ελευθερίας.
#αιμοδοσία #aimodosia
Ο ήλιος ψηλότερα θ’ ανέβει Ο ήλιος ψηλότερα θ’ ανέβει σήμερα που ‘ναι Κυριακή…
Κ. Καρυωτάκης
Ο Γρύπας. Το μυθικό τέρας με Ο Γρύπας. Το μυθικό τέρας με σώμα λιονταριού, κεφάλι και φτερά αετού και ουρά φιδιού, το σύμβολο της πόλης του Ηρακλείου.

#mamoulakis #hmamoulakis #greece #Ηρακλειο
Με τον Αντώνη και τον Μανώλη μαζί, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πετάξει. Και του χρόνου!
«Εξερευνώντας» τον κήπο με «Εξερευνώντας» τον κήπο με τον Μανώλη. Τον Βενιαμίν της οικογένειας.
2022: 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

Η Κυβέρνηση της ΝΔ υποβαθμίζει, υποτιμά και προσπαθεί να αποσιωπήσει τη σημασία της συμπλήρωσης 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ζητάμε να ανακηρυχθεί άμεσα το 2022, ως Έτος Προσφυγικής Μνήμης με Ερώτηση που καταθέσαμε με τον @triantafyllidis_alexandros και 32 ακόμα Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece #μικραασία  #μικρασιατική_καταστροφή
Καὶ φοβᾶμαι ἀκόμη τῶν χερ Καὶ φοβᾶμαι ἀκόμη τῶν χεριῶν μου τὸ ἄγγιγμα στὶς πέτρες τοῦτες μὴν ἐπιτείνει τὴ φθορά, μὴν ἐπισπεύδει τῶν ἐρειπίων τὴν ἐρείπωση.
Άθως Δημουλάς
Οι μόνοι αγώνες που χάθηκαν Οι μόνοι αγώνες που χάθηκαν, είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ.
Στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του ν/σ περί δημοσίων συμβάσεων, ενός νομοσχεδίου - οδοστρωτήρα για τη διαφάνεια, το περιβάλλον και τις περιοχές Natura, την Αυτοδιοίκηση και τις μικρές επιχειρήσεις.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να έρθει | Pablo Neruda

Καλό μήνα!
Τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου, για μπάλα με τον Αντώνη. Αξία ανεκτίμητη!
Περπάτημα στα χνάρια της ισ Περπάτημα στα χνάρια της ιστορίας.
Κυβερνητικά παιχνίδια με Κυβερνητικά παιχνίδια με την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου

Με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πληροφορίες περί ιδιωτικοποίησης ΚΑΙ του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου δικαίως προκαλούν ανησυχία και αντιδράσεις.

Στο καρνάγιο Ηρακλείου, με τον Λευτέρη Κορνάρο, πρόεδρο του Σωματείου Φίλων Νήσου Ντίας και ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και ακολουθούν τη ναυτική μας παράδοση (22/2/21).

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece #συριζα_προοδευτική_συμμαχία
Στο Μουσικό και το Καλλιτεχ Στο Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου στις Γούρνες.

Δυο αναγνωρισμένα σχολεία με λαμπρή πορεία και εξαιρετικούς καθηγητές, που παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και έχουν επιδείξει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. 
Τα προβλήματα, δυστυχώς, δεν λείπουν, με το κτιριακό ζήτημα να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Το Υπουργείο οφείλει να ακούσει τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, να ασχοληθεί σοβαρά και να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις. Τις λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μαθητών και καθηγητών και θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 
Στην κατεύθυνση αυτή, είμαι διατεθειμένος να ενισχύσω τις όποιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και να αναπτύξω νέες, έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

#συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece #συριζα_προοδευτική_συμμαχία
Αόρατοι οι ξεναγοί για την Κυβέρνηση της ΝΔ

Οι 3.000 και πλέον ξεναγοί ανά την Ελλάδα, δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα μέτρο στήριξης, παρά μόνο μετά από την άσκηση έντονων πιέσεων. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο!

Από τη σημερινή, συμβολική κινητοποίηση του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, με αφορμή τον χαρακτηρισμό της 21ης Φεβρουαρίου ως "Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγών".

#συριζα_προοδευτική_συμμαχία #συριζα #mamoulakis #hmamoulakis #syriza_proodeytiki_summaxia #greece
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!
Νίκος Καζαντζάκης

Ο σπουδαίος Κρητικός, ο μεγαλύτερος Έλληνας συγγραφέας των νεότερων χρόνων, ο φιλόσοφος, ο ποιητής. Γεννήθηκε σαν σήμερα, πριν από 138 χρόνια και δεν πέθανε ποτέ!

#καζαντζάκης #κρητη
Συνάντηση με τον Πρύτανη το Συνάντηση με τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου - ΕΛΜΕΠΑ, για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στην πορεία του Ιδρύματος ο πρόσφατος νόμος της ΝΔ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

#πανεπιστήμιο #συριζα_προοδευτική_συμμαχία
Load More...
FOLLOW US

Μάθετε τα νέα
πρώτοι

xmamoulakis@gmail.com

Ηράκλειο Κρήτης
Πλατεία Κορνάρου 37 (1ος όροφος), ΤΚ 71201
2810226563

Αθήνα
Βουλής 4, ΤΚ 10562
2103251068
Fax: 2103706007

Ας γινουμε η αλλαγη που θελουμε να δουμε!